2012- 2013 Bahar Yarıyılı Ara Dönem Staj

ARA DÖNEM STAJI

Dönem içi staj başvuruları ;

• 2008-2009-2010 yılında okulumuza kayıt yaptırmış ve 4 yarıyıl eğitim almış öğrencilerimiz tarafından yapılabilir.
  • 2011 ve 2012 girişli öğrencilerimiz stajlarını yaz döneminde yapabilirler. Bu grup için ve ara dönemde staj yapmayı tercih etmeyen diğer öğrencilerimiz için süreç Nisan ayı içinde başlayacaktır.

Dönem içi staj başvurusu yapacak öğrencilerimizin 14 Mart 2013 Perşembe tarihine kadar Tunca MYO Staj modülünde (http://stajtuncamyo.trakya.edu.tr) staj başvuruları yapmaları gerekmektedir. Staj başvurularınız eş zamanlı kontrol edilerek size başvurunuz ile ilgili bilgi staj modülünden verilecektir (en son 15 Mart 2013 Cuma). Staj başvurularına olumlu yanıt alan öğrencilerimizin başvuru için gerekli belgelerinin asılarını  (staj modülünde detaylıca belirtilmektedir) kargo veya posta yolu ile 20 Mart 2013 tarihine kadar Tunca MYO Müdürlüğü’ne göndermesi gerekmektedir.

Staj dönemleri aşağıda belirtilmiştir:

25 Mart 2013

11 Mayıs 2013

Cumartesi günü dahil haftada 6 işgünü

25 Mart 2013

21 Mayıs 2013

Cumartesi günü hariç haftada 5 işgünü

Staj ile ilgili tüm işlemler web sitemizde linki verilen Staj Modülü üzerinden yapılacaktır. Staj Modulü için tıklayınız

• Staj Ön başvurusu kabul edilen öğrencilerin staj taleplerinin gerçekleşmesi için Öğrenci Staj Yeri Kabul Formu ile birlikte özgeçmiş, fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, onaylı hizmet dökümü/Aylık prim ve hizmet belgesi (çalıştığı kurumda staj yapacak öğrenciler için), Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinden alacakları Sosyal Güvenlik durumunu bildirir onaylı belgenin(bu belge mutlaka alınmalı) posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir.
  • Staj tamamlandıktan sonra 2 hafta içinde staj dosyasının posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Öğr. Gör. Tolga DEMİRHAN

İş Tel: 0-284-236-46-56/118

e-mail : tolgademirhan@trakya.edu.tr

YÜKSEKOKUL SEKRETERİ                                                                                  MÜDÜR YARDIMCISI

Türker TUKUÇ                                                                                             Öğr.Gör.İlkay DEMİRALAY

İş Tel: 0-284 236 46 56                                                                                    İş Tel: 0-284-236 46 56

e-mail: turkertukuc@trakya.edu.tr                                     e-mail: ikaydemiralay@trakya.edu.tr

Bu içerik 07.03.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2343 kez okundu.