2012-2013 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI HAKKINDA DUYURU I

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgi Yönetimi Programı ve İşletme Yönetimi Programı 2012-2013 Bahar Dönemi Final Sınavları Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde (kayıtların yapıldığı yerleşke) bulunan İktisadi İdari Bilimler Fakültesi dersliklerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimiz “Final Sınavı Yerleşim" bilgilerini, 17 Mayıs 2013 tarihinden itibaren Yüksekokulumuz web sitesinden sorgulama ile öğrenilebileceklerdir. Öğrencilerimizin Sorgulama sonuç sayfasının yazıcı çıktısını alarak sınava gelmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize sınava girecekleri yer ile ilgili herhangi bir doküman adreslerine postalanmayacaktır.

Öğrencilerimizin 25-26 Mayıs 2013 Final sınavları sırasında Edirne’de konaklama ile ilgili işlemleri (rezervasyon vb ) kendileri tarafından yürütülecektir.

Final Sınavı Oturumları için aşağıdaki Program İsmi ile belirtilen ekleri kullanınız

İşletme Yönetimi II ve IV. Dönem
Bilgi Yönetimi Programı II ve IV Dönem
Bilgisayar Programcılığı Programı II. ve IV. Dönem

Bilgi Yönetimi Programı BIY208 Yönlendirilmiş Çalışma dersi ile BLP 206 ve BTP 206 Sistem Analizi ve Tasarımı derslerinin final sınavları İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dersliklerinde sunum şeklinde yapılacaktır.

 

Edirne’de Konaklama (Yurtlar ve Öğrenci evleri) ve Ulaşım Bilgileri ekte yer almaktadır.

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ek Dosyalar
Bu içerik 09.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2440 kez okundu.