2013-2014 ARA DÖNEM STAJI

ARA DÖNEM STAJI

Dönem içi staj başvuruları ;

• 2008-2009-2010-2011 yılında okulumuza kayıt yaptırmış ve 4 yarıyıl eğitim almış öğrencilerimiz tarafından yapılabilir.
  • 2012 ve 2013 girişli öğrencilerimiz stajlarını yaz döneminde yapabilirler. Bu grup için ve ara dönemde staj yapmayı tercih etmeyen diğer öğrencilerimiz için süreç Nisan ayı içinde başlayacaktır.

Dönem içi staj başvurusu yapacak öğrencilerimizin 28 Mart 2014 Cuma tarihine kadar Tunca MYO Staj modülünde 18 Mart 2014'ten itibaren  (http://stajtuncamyo.trakya.edu.tr) staj başvuruları yapmaları ve gerekli belgeleri göndermeleri gerekmektedir. Staj başvurularınız eş zamanlı kontrol edilerek size başvurunuz ile ilgili bilgi staj modülünden verilecektir. Staj başvurularına olumlu yanıt alan öğrencilerimizin başvuru için gerekli belgelerinin asılarını  (staj modülünde detaylıca belirtilmektedir) kargo veya posta yolu ile 2 Nisan 2014 tarihine kadar Tunca MYO Müdürlüğü’ne göndermesi gerekmektedir.

Staj dönemleri aşağıda belirtilmiştir:

02 Nisan 2014

21 Mayıs 2014

Cumartesi günü dahil haftada 6 işgünü

02 Nisan 2014

30 Mayıs 2014

Cumartesi günü hariç haftada 5 işgünü

Staj ile ilgili tüm işlemler web sitemizde linki verilen Staj Modülü üzerinden yapılacaktır. Staj Modulü için tıklayınız

• Staj Ön başvurusu kabul edilen öğrencilerin staj taleplerinin gerçekleşmesi için Öğrenci Staj Yeri Kabul Formu ile birlikte özgeçmiş, fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, onaylı hizmet dökümü/Aylık prim ve hizmet belgesi (çalıştığı kurumda staj yapacak öğrenciler için), Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinden alacakları Sosyal Güvenlik durumunu bildirir onaylı belgenin(bu belge mutlaka alınmalı) posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir.
  • Staj tamamlandıktan sonra 2 hafta içinde staj dosyasının posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir.

Danışman Listesi İçin Tıklayınız

Bu içerik 14.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1457 kez okundu.