2013-2014 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV DUYURUSU I

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgi Yönetimi Programı ve İşletme Yönetimi Programı 2013-2014 Bahar Dönemi Final Sınavları Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere 24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde (kayıtların yapıldığı yerleşke) bulunan İktisadi İdari Bilimler Fakültesi dersliklerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimiz “Final Sınavı Yerleşim" bilgilerini, 12 Mayıs 2014 tarihinden itibaren Yüksekokulumuz web sitesinden sorgulama ile öğrenilebileceklerdir. Öğrencilerimizin Sorgulama sonuç sayfasının yazıcı çıktısını alarak sınava gelmeleri gerekmektedir. 

Öğrencilerimize sınava girecekleri yer ile ilgili herhangi bir doküman adreslerine postalanmayacaktır. 

Öğrencilerimizin 24-25 Mayıs 2014 Final sınavları sırasında Edirne’de konaklama ile ilgili işlemleri (rezervasyon vb ) kendileri tarafından yürütülecektir. 

Final Sınavı Oturumları için aşağıdaki Program İsmi ile belirtilen ekleri kullanınız

İşletme Yönetimi II ve IV. Dönem 
Bilgi Yönetimi Programı II ve IV Dönem 
Bilgisayar Programcılığı Programı II. ve IV. Dönem 

Sunum Şeklinde Yapılacak Sınavlar:

*BLP 208 Bitirme Projesi dersini alan öğrencilerin dikkatine; proje sunumları 25 Mayıs Pazar günü öğleden sonra test sınavlarının bitimini takiben yapılacaktır. Sunum esnasında Proje Bitirme Raporu, Uygulama projelerinin kodları CD haline dersin sorumlusu öğretim elemanına teslim edilecektir. Ayrıca Projenizi anlatan bir sunum ve Proje Raporunun çıktısı yanınızda hazır bulunmalıdır.

*Bilgi Yönetimi Programı - Yönlendirilmiş Çalışma Dersi

24-25 Mayıs 2014 saat 13:00 itibari ile İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde (Final Sınavlarının Yapılacağı Binada ) yapılacak olan Yönlendirilmiş çalışma dersi final sınavı tez teslimi ve sunum şeklinde yapılacaktır.Final sınavı sunum programının oluşturulması için sınava katılım saati ile ilgili bilgilerinizi 23 Mayıs 2014 Cuma gününe kadar LMS sistemi üzerinden mesaj atarak bildiriniz. Sunumlar 10 dakikalık periyodlar halinde yapılacağından ilk başvuran öncelikli olacaktır.
Örnek başvuru:
1107306001 Numaralı Adem ASLAN saat: 13:30 da final sınavı sunumunu yapmak istiyorum.

 

 Derslerle ilgili soru sormak isteyen öğrencilerimiz Tunca MYO'ya gelerek sorularını iletebilirler.


                                   Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

 

Ek Dosyalar
Bu içerik 07.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2396 kez okundu.