2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Tunca Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Süleyman Pişkin ve Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Tunca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Cem Taşkın, Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili Yrd.Doç.Dr. Deniz Taşkın, Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TUZEM) Müdürü Yrd.Doç.Dr. Tarık Yerlikaya, akademisyenler, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından başlayan mezuniyet töreni üniversitemiz Konservatuvar Oda Orkestrası’nın konseriyle devam etti. Okul birincisi Ahmet Doğan’ın mezuniyet konuşmasının ardından Tunca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Cem Taşkın mezun öğrencileri tebrik etti. Taşkın konuşmasında “Bugün burada internete dayalı uzaktan eğitim yolu ile eğitim veren yüksekokulumuzun 5. mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Yüksek Okulumuzun önümüzdeki dönem bilgi teknolojilerinde meydana gelen değişikliklere paralel olarak, sadece üç vakıf üniversitesinde bulunan Mobil Teknolojileri programı açmayı ve öğrenci alınmasının hedeflendiğini söyleyen Taşkın, engelli öğrencimiz Altan İnanç ve annesi Bedriye Hanım'ı konuşma yapmak üzere sahneye davet etti.

Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, başta emeği geçen akademisyenler ile mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek konuşmasına başladı. Rektörümüz, dünyada uzaktan eğitimin giderek yaygınlaşmaya başladığını vurgulayarak hayat boyu öğrenmenin yaşının olmadığını söyledi. Eğitimin bu şeklide sürekli devam edecek bir kavram haline geldiğini söyleyen Prof.Dr. Yener Yörük, Trakya Üniversitesi’nin teknolojik altyapısının günden güne arttığının sözlerine ekledi.

Mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin ödülleri ve başarı belgelerinin protokol tarafından öğrencilere takdim edilmesi ve meslek andının okunması ile son buldu.



Ek Resimler
Bu içerik 26.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3595 kez okundu.