2013-2014 YAZ OKULU

Ön kayıt formunun doldurularak 16-20 Haziran 2014 tarihleri arasında Tunca Meslek Yüksekokuluna iletilmesi gerekmektedir. Öğrenciler; toplam 10 krediyi aşmayacak şekilde ders alabilirler. Öğrenci, içinde bulunan eğitim öğretim yılının ders kaydı yaptırılmamış yarıyılına ait dersleri için yaz okullarında ders kaydı yaptıramaz.
Tunca Meslek Yüksekokulun da yaz okulunda ders açılmamıştır.
  •  Ekteki eşdeğerleri belirtilen dersler yaz okulunda alınması halinde öğrencinin Yaz Okulu ders kayıt formunu doldurup, danışmanı tarafından onaylatması gerekmektedir. Yaz Okulu kaydınız; bu formu doldurup onaylatarak bankaya ücretin yatırılmasından sonra banka dekontu ile birlikte ilgili okula kayıt süresi içinde teslim edilmesinden itibaren geçerli sayılır.
  •  Öğrencilerimiz Ekte eşdeğerleri belirtilen dersler dışında başka üniversitelerin yaz okullarından da ders alabilirler, bunun için Yaz Okulu ders kayıt formunu 3 nüsha doldurduktan sonra önce kendi okuluna sonra dersin açıldığı okula onaylatacaklardır. Yaz Okulu kaydınız; bu formu doldurup onaylatarak bankaya ücretin yatırılmasından sonra banka dekontu ile birlikte ilgili okula kayıt süresi içinde teslim edilmesinden itibaren geçerli sayılır. Yaz Okulu yönetmeliğine göre diğer üniversitelerden alınan derslerin öğrenci not çizelgesine işlenmesi, Trakya Üniversitesi ilgili Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmelikleri esaslarına göre yapılır.
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU TAKVİMİ
  •   16-20 Haziran 2014 Yaz Öğretimi Ön Kayıtları
  •  23 Haziran 2014 Yaz öğretimi başlangıcı
  •  23-27 Haziran 2014 Yaz Öğretimi Kesin Kayıt ve Derslere Başlama
  •  23 Haziran-08 Ağustos 2014 Yaz Okulu Öğretimi
  •  08 Ağustos 2014 Derslerin Bitimi
  •  18-22 Ağustos 2014 Yaz Okulu Sınavları
  •  25-29 Ağustos 2014 Yaz Okulu Mazeret Sınavları

Yaz okulu ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için tıklayınız

Bu içerik 10.06.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1802 kez okundu.