2014-2015 ARA DÖNEM (DÖNEM İÇİ) STAJI

Dönem içi (ara dönem) staj başvuruları ;

  • 2008-2009-2010-2011 ve 2012 yılında okulumuza kayıt yaptırmış ve 4 yarıyıl eğitim almış öğrencilerimiz tarafından yapılabilir.
  • 2013 ve 2014 girişli öğrencilerimiz stajlarını sadece yaz döneminde yapabilirler. Bu grup için ve ara dönemde staj yapmayı tercih etmeyip yaz döneminde staj yapmak isteyen diğer öğrencilerimiz için başvuru süreci Nisan ayı içinde başlayacaktır.

Dönem içi staj başvurusu yapacak öğrencilerimizin 13 Mart 2015 Cuma gününe kadar Staj Modülünde staj başvurularını yapmaları ve gerekli belgeleri göndermeleri gerekmektedir. ( Staj modülü şu an aktif değildir. Bu duyuru, öğrencilerimizin staj yerlerini belirlemeleri ile ilgili girişimlerde bulunabilmeleri amacıyla yayınlamıştır. )  

Staj başvurularınız eş zamanlı kontrol edilerek size başvurunuz ile ilgili bilgi staj modülünden verilecektir. Staj başvurularına olumlu yanıt alan öğrencilerimizin başvuru için gerekli belgelerinin asıllarını  (staj modülünde detaylıca belirtilmektedir) kargo veya posta yolu ile 23 Mart 2015 tarihine kadar Tunca MYO Müdürlüğü’ne göndermesi gerekmektedir.

Belirtilen tarihlerde staj başvurusu yapmayan veya gerekli belgeleri göndermeyen öğrencilerimizin staj başvurusu talepleri dikkate alınmayacaktır, önemle duyurulur.

Staj dönemleri aşağıda belirtilmiştir:

Staja Başlama Tarihi

Stajın Bitiş Tarihi

Staj Süresi

Açıklama

23 Mart 2015

09 Mayıs 2015

40 işgünü

Cumartesi günü dahil haftada 6 işgünü

23 Mart 2015

20 Mayıs 2015

40 işgünü

Cumartesi günü hariç haftada 5 işgünü

 Staj ile ilgili tüm işlemler, web sayfamızda daha sonra aktif hale gelecek olan Staj Modülü üzerinden yapılacaktır. (Staj modülü şu an aktif değildir. Bu duyuru, öğrencilerimizin staj yerlerini belirlemeleri ile ilgili girişimlerde bulunabilmeleri amacıyla yayınlamıştır. )   

 Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

  • Staj Ön başvurusu kabul edilen öğrencilerin staj taleplerinin gerçekleşmesi için Öğrenci Staj Yeri Kabul Formu ile birlikte özgeçmiş, fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, onaylı hizmet dökümü/Aylık prim ve hizmet belgesi (çalıştığı kurumda staj yapacak öğrenciler için), Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinden alacakları Sosyal Güvenlik durumunu bildirir onaylı yada barkod içeren belgenin (bu belge mutlaka alınmalı) posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir.
  • Çalıştığı yerde staj yapacak öğrencilerin yıllık izinli oldukları dönemlerde staj yapmaları mümkün değildir.
  • Öğrenci kesinlikle beyan ettiği tarihte staja başlamak ve stajı bitirmek zorundadır.
  • Öğrenci beyan ettiği staj yerinde stajını yapacaktır. Staj yapacağı işyerini değiştiren öğrenci en kısa zamanda Yüksekokul Staj Eğitim ve Uygulama Kuruluna bilgi vermek zorundadır.
  • Öğrenci staja bir mazereti nedeniyle gidemiyorsa en kısa sürede Yüksekokul Staj Eğitim ve Uygulama Kuruluna bilgi vermek zorundadır.
  • Staj tamamlandıktan sonra 2 hafta içinde staj dosyasının posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir.
Bu içerik 20.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1304 kez okundu.