2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYS İLE YERLEŞENLER İÇİN DUYURU

KAYITLAR 01 EYLÜL 2014 – 05 EYLÜL 2014 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR

Öğrenci Numarınızı Öğrenmek İçin Tıklayınız

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) Adayın ÖSYS sonuç belgesinin çıktısı.

2) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz). Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasından veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir belge. (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazmaktadır.)

3) 3 adet 4.5 x 6 (cm) ebadında fotoğraf. (Fotoğrafın arkasına adınızı ve soyadınızı yazınız)

4) Öğrenci Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Dekontu (Bakanlar Kurulunca ilan edilir)

a) Kayıt merkezinde açılan veznelerde İş Bankası tarafından tahsilat işlemi   yapılacaktır.

b) Kayıt haftası (01-05 Eylül 2014) tüm İş Bankası şubelerinden öğrenci numaranız ile Katkı Payı / Öğrenim ücretini ödeyebilirsiniz.

5) Öğrenci Bilgi Formu (onkayit.trakya.edu.tr adresinden elektronik ortamda doldurularak çıktısı alınacak ve kayıt esnasında teslim edilecektir.)  

NOT: Tunca MYO (Uzaktan Eğitim) öğrencilerine, Üniversitemiz Tunca Meslek Yüksekokulu’nda Uzaktan Eğitim-Öğretim sistemi hakkında kayıt günleri dahilinde her gün saat 15.00’da tanıtım eğitimi verilecektir. (Yüksekokulumuz, kayıt merkezinin bulunduğu yerleşkededir. Sorularınız için : tuncamyo@trakya.edu.tr)

Bu içerik 25.08.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3684 kez okundu.