2015-2016 Dönem İçi Stajı Ön Değerlendirme Sonuçları

07 Mart 2016 tarihinde başlayarak Nisan’2016 ayı içerisinde stajları tamamlanan öğrencilerimizin staj raporları değerlendirilmiş ve ön değerlendirme sonuçları ekte açıklanmıştır.

Kabul olarak ön değerlendirmeden geçen öğrencilerimizin stajları, Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunca yapılacak değerlendirmeden sonra kesinlik kazanacaktır.

Staj dosyasını göndermeyen öğrencilerimizin ön değerlendirmeleri, staj komisyonunun raporu Yüksekokul Yönetim Kuruluna sunulana kadar ulaştığında değerlendirmeye alınabilecektir.

Düzeltme alan öğrencilerimiz, staj dosyalarının içeriklerini zenginleştirerek en kısa sürede Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir. Düzeltme yapacak öğrencilerimize, belgelerinin eksikliği ile ilgili açıklamada bulunulmamış ise, staj dosyalarının içeriklerini eposta ile tuncamyo@trakya.edu.tr adresine gönderebilirler. İçerik düzeltmelerinde sadece düzeltilen içerik sayfaları gönderilebilir.

Bilgilerinize sunulur...
Ek Dosyalar
Bu içerik 25.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 514 kez okundu.