2015-2016 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV DUYURUSU-I

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgi Yönetimi Programı ve İşletme Yönetimi Programı 2015-2016 Güz Dönemi Final Sınavları Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere 09-10 Ocak 2016 tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde (kayıtların yapıldığı yerleşke) bulunan İktisadi İdari Bilimler Fakültesi amfilerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimiz “Final Sınavı Oturum" bilgilerini en geç 04 Ocak 2016 tarihinden itibaren Yüksekokulumuz internet sayfasından sorgulama ile öğrenilebileceklerdir.

Öğrencilerimizin Sorgulama sonuç sayfasının yazıcı çıktısını alarak sınava gelmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize sınava girecekleri yer ile ilgili herhangi bir doküman adreslerine postalanmayacaktır.

Öğrencilerimizin Final sınavları sırasında Edirne’de konaklama ile ilgili işlemleri (rezervasyon vb ) kendileri tarafından yürütülecektir.

Final Sınavı Oturumları için aşağıdaki Program İsmi ile belirtilen ekleri kullanınız

Bilgisayar Programcılığı Programı I. ve III. Dönem
İşletme Yönetimi I ve III. Dönem
Bilgi Yönetimi Programı I ve III Dönem

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.
Bu içerik 18.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1994 kez okundu.