2015 ARA DÖNEM (DÖNEM İÇİ) STAJLARI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

23 Mart 2015 tarihinde başlayarak Mayıs’2015 ayı içerisinde stajları tamamlanan öğrencilerimizin staj raporları değerlendirilmiş ve ön değerlendirme sonuçları ekte açıklanmıştır.

Kabul olarak ön değerlendirmeden geçen öğrencilerimizin stajları, Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunca yapılacak değerlendirmeden sonra kesinlik kazanacaktır.

Staj dosyasını göndermeyen öğrencilerimizin ön değerlendirmeleri, staj komisyonunun raporu Yüksekokul Yönetim Kuruluna sunulana kadar ulaştığında değerlendirmeye alınabilecektir.

Düzeltme alan öğrencilerimiz, staj dosyalarının içeriklerini zenginleştirerek en kısa sürede Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir. Düzeltme yapacak öğrencilerimize, belgelerinin eksikliği ile ilgili açıklamada bulunulmamış ise, staj dosyalarının içeriklerini eposta ile tuncamyo@trakya.edu.tr adresine gönderebilirler.

Bilgilerinize sunulur...

Ek Dosyalar
Bu içerik 15.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1170 kez okundu.