2015 YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU

Staj başvurusu yapacak öğrencilerimizin 27 Nisan - 22 Mayıs 2015 tarihleri arasında Tunca MYO Staj Modülünde (http://tuncamanage.trakya.edu.tr) staj başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Staj başvuruları, yüksekokulumuz öğretim elemanlarınca eş zamanlı kontrol edilerek, gerekli bilgi, staj modülünden verilecektir (staj onayı için son tarih  25 Mayıs 2015).

Staj başvurularına olumlu yanıt alan öğrencilerimiz, başvuru için gerekli belgelerin asıllarını  (staj modülünde detaylıca belirtilmektedir) kargo veya posta yolu ile 28 Mayıs 2015 tarihinde Tunca MYO Müdürlüğünde olacak şekilde göndermesi gerekmektedir. (Posta adresi: Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 22030 Edirne )

Staj dönemleri aşağıda belirtilmiştir:

01 Haziran 2015

27 Temmuz 2015

Cumartesi günü hariç haftada 5 gün

01 Haziran 2015

16 Temmuz 2015

Cumartesi günü dahil haftada 6 işgünü

Staj ile ilgili tüm işlemler internet sayfamızda yer alan Staj Modülü üzerinden yapılacaktır.   Staj Modulü için tıklayınız

Önemli tarihler

• 27 Nisan – 22 Mayıs 2015 -staj başvurularının yapılması.
  • 25 Mayıs 2015 Öğretim elemanlarımızca staj başvurusunun kontrol edilerek değerlendirilmesi ve öğrencinin bilgilendirilmesi.
  • 28 Mayıs 2015- staj evraklarının Yüksekokul Müdürlüğü’ne gönderilmesi
  • 29 Mayıs 2015 -staj yapacak öğrencilerin ilanı

• Staj Ön başvurusu kabul edilen öğrencilerin staj taleplerinin gerçekleşmesi için Öğrenci Staj Yeri Kabul Formu ile birlikte onaylı hizmet dökümü/Aylık prim ve hizmet belgesi (çalıştığı kurumda staj yapacak öğrenciler için), Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinden alacakları Sosyal Güvenlik durumunu bildirir onaylı belgenin (bu belge mutlaka alınmalı) posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir.
  • Staj tamamlandıktan sonra 1 hafta içinde staj dosyasının posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir. Gecikmeli gönderilen staj dosyaları, değerlendirmeye alınamamaktadır.

DANIŞMAN LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

YÜKSEKOKUL SEKRETERİ
Türker TUKUÇ
İş Tel :
0-284 236 46 56
E-Posta : turkertukuc@trakya.edu.tr

MÜDÜR YARDIMCISI
Öğr.Gör.İlkay DEMİRALAY
İş Tel : 0-284 236 46 56
E-Posta : ilkaydemiralay@trakya.edu.tr

Bu içerik 27.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1157 kez okundu.