2016-17 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Yüksekokulumuza Yatay Geçiş talebinde bulunan öğrencilerin talepleri değerlendirilmiş ve Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunca alınan karar doğrultusunda, sonuçları aşağıda belirtilmiştir.
Yatay Geçiş talebi kabul edilen öğrencilerin, 2-3 Şubat 2017 tarihlerinde Yüksekokulumuza başvurarak kesin kayıt yaptırmaları, harçlarını yatırmaları (*), danışmanları ile irtibata geçerek, uzaktan eğitim ile ilgili bilgi almaları ve seçecekleri dersleri belirlemeleri gerekmektedir. Yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilere ilanen duyurulur.

ADI-SOYADI

YÜKSEKOKULUMUZ  PROGRAMI

DEĞERLENDİRME SONUCU

Zeynel Abibidn ÇİÇEK

Furkan KADİR

Umut ÜLKÜ

Kabul

(*) : Yatay geçiş başvurusu kabul edilen ve kesin kayıt yaptıracak olan öğrencilerin, Yüksekokulumuz ile irtibata geçerek harç yatırma işlemleri ile ilgili bilgi almaları gerekmektedir. Harç bedeli 2016-17 Bahar dönemi için 600 TL.dir.

GEREKLİ BELGELER :
-          Lise diplomasının aslı
-          Nüfus Cüzdanı sureti
-          1 adet fotoğraf
-          Harç bedeli dekontu

Bu içerik 31.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 841 kez okundu.