2016-2017 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV DUYURUSU I

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgi Yönetimi Programı ve İşletme Yönetimi Programı 2016-2017 Bahar Dönemi Final Sınavları Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere,  20 – 21 Mayıs 2017 tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Ahmet Karadeniz Yerleşkesinde, Mühendislik Fakültesi Dersliklerinde (Otogar yanı) yapılacaktır. (harita için tıklayınız…)
Öğrencilerimiz “Final Sınavı Derslik Adı, Sıra No ve Zaman" bilgilerini, önümüzdeki günlerde  Yüksekokulumuz web sayfasından duyurulacak olan  “Final Sınavı Duyurusu-II” isimli duyuru içeriğinden öğrenilebileceklerdir. Öğrencilerimizin bu duyuruda yer alacak olan Sınav Giriş Belgesinin çıktısını alarak sınava gelmeleri gerekmektedir. 
Öğrencilerimize sınava girecekleri yer ile ilgili herhangi bir doküman adreslerine postalanmayacaktır. 

Öğrencilerimizin 20-21 Mayıs 2017 Final sınavları sırasında Edirne’de konaklama ile ilgili işlemleri (rezervasyon vb ) kendileri tarafından yürütülecektir. 
Sağlık raporu bulunan engelli öğrencilerimiz, özel gözetmenin görevlendirildiği ayrı bir sınıfta ve engelleri doğrultusunda destek alabilecekleri şekilde, sınava girme taleplerini, sınav günü Sınav Koordinatörlüğüne ya da sınav gününden önce tuncamyo@trakya.edu.tr e-posta adresine bildirebilirler. Bu öğrencilerimiz için sınavlarını olumsuz etkileyecek durumların önlenmesi için her türlü tedbir alınmıştır.                          
Final Sınavı Oturumlarında hangi derslerin yer aldığını öğrenmek için aşağıdaki Program İsmi ile belirtilen ekleri incelebilirsiniz…        
Sunum Şeklinde Yapılacak Sınavlar:
*BLP 208 Bilgisayar Programcılığı Programı - Bitirme Projesi Dersini alan öğrenciler;  proje sunumlarını Final Sınavları Sürecinde, sınavların yapıldığı binada yapacaktır. (Bitirme Projesi Dersi Danışman Hocanızdan randevu almayı unutmayınız.) Sunum esnasında Proje Bitirme Raporu, Uygulama projelerinin kodları CD halinde dersin sorumlusu öğretim elemanına teslim edilecektir. Ayrıca Projenizi anlatan bir sunum ve Proje Raporunun çıktısı yanınızda hazır bulunmalıdır.
*BIY208 Bilgi Yönetimi Programı - Yönlendirilmiş Çalışma Dersini alan öğrenciler için final sınavı, tez teslimi ve sunum şeklinde final sınavları sürecinde sınav binasında yapılacaktır. Final sınavı sunum programının oluşturulması için sınava katılım saati ile ilgili bilgilerinizi 18 Mayıs 2017 Perşembe gününe kadar LMS sistemi üzerinden mesaj atarak dersin koordinatör öğretim elemanına bildiriniz. Sunumlar 10 dakikalık periyodlar halinde yapılacağından ilk başvuran öncelikli olacaktır. Örnek başvuru: 1107306001 Numaralı Adem ASLAN saat: 13:00 da final sınavı sunumunu yapmak istiyorum.
Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.
Ek Dosyalar
Bu içerik 24.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1415 kez okundu.