2016 ARA DÖNEM (DÖNEM İÇİ) STAJI BAŞLAMA BELGELERİNİN GÖNDERİLMESİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Ara Dönem Staj başvurusu yapan öğrencilerimiz, stajlarına başlayabilmeleri için gerekli belgelerin asıllarını (staj modülünde detaylıca belirtilmektedir) kargo veya posta yolu ile 23 Şubat 2016 Salı günü Tunca MYO Müdürlüğünde olacak şekilde göndermesi gerekmektedir. (Posta adresi: Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 22030 Edirne )

Gerekli Belgeler :

Staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin staja başlayabilmeleri için;

• Staj yapacakları yere onaylattıkları Staj Yeri Kabul Formunu; (bu form, staj başvurusu sisteme girildikten sonra, danışman tarafından başvuru onaylanınca, sisteme tekrar başvuru alanından girildiğinde alınabilmektedir.)
  • Sağlık güvencesi olan ve/veya SGK kaydı olanların Onaylı Hizmet Dökümü veya Aylık Prim ve Hizmet Belgesini (çalıştığı kurumda staj yapacak öğrenciler için), ya da Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinden alacakları Sosyal Güvenlik durumunu bildirir onaylı belgeyi (e-devlet şifresi ile barkodlu olarak alınanlar da geçerlidir)
  • Nüfus cüzdan fotokopisini ve bir adet fotoğrafını posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmeleri gerekmektedir.

Gerekli belgeleri göndermeyen öğrencilerimizin staj başvurusu talepleri, SGK girişleri yapılamayacağından dikkate alınamayacak ve staja başlatılamayacaktır, önemle duyurulur.

NOT: İşlemlerin hız kazanması için, gerekli belgeler taranarak tuncamyo@trakya.edu.tr eposta adresine önceden gönderilebilir.
Bu içerik 11.02.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 635 kez okundu.