2016 YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU

Staj başvurusu yapacak öğrencilerimizin 14 Nisan - 13 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tunca MYO Staj Modülünde (http://tuncamanage.trakya.edu.tr) staj başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Staj başvuruları, yüksekokulumuz öğretim elemanlarınca eş zamanlı kontrol edilerek, gerekli bilgi, staj modülünden verilecektir.

Staj başvurularına olumlu yanıt alan öğrencilerimiz, başvuru için gerekli belgelerin asıllarını  (staj modülünde detaylıca belirtilmektedir) kargo veya posta yolu ile 27 Mayıs 2016 tarihinde Tunca MYO Müdürlüğünde olacak şekilde göndermesi gerekmektedir. (Posta adresi: Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 22030 Edirne )

Staj takvimi aşağıda belirtilmiştir:

01 Haziran 2016

29 Temmuz 2016

Cumartesi günü hariç haftada 5 gün

01 Haziran 2016

20 Temmuz 2016

Cumartesi günü dahil haftada 6 işgünü

Staj ile ilgili tüm işlemler internet sayfamızda yer alan Staj Modülü üzerinden yapılacaktır.
Staj Modulü için tıklayınız

Önemli tarihler

• 14 Nisan – 13 Mayıs 2016  : staj başvurularının yapılması.
  • 17 Mayıs 2016  : Komisyonca staj başvurusunun kontrol edilerek değerlendirilmesi ve öğrencinin bilgilendirilmesi.
  • 27 Mayıs 2016 : staj evraklarının Yüksekokul Müdürlüğü’ne gönderilmesi için son tarih.
  • 30 Mayıs 2016 : staj yapacak öğrencilerin ilanı.
  • 1 Haziran 20016 : stajın ilk günü.

• Staj Ön başvurusu kabul edilen öğrencilerin staj taleplerinin gerçekleşmesi için Öğrenci Staj Yeri Kabul Formu ile birlikte onaylı hizmet dökümü/Aylık prim ve hizmet belgesi (çalıştığı kurumda staj yapacak öğrenciler için), Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinden alacakları Sosyal Güvenlik durumunu bildirir onaylı belgenin (bu belge mutlaka alınmalı) posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir.
  • Staj tamamlandıktan sonra 1 hafta içinde staj dosyasının posta/kargo ile Yüksekokulu Müdürlüğü’ne gönderilmesi gerekmektedir. Gecikmeli gönderilen staj dosyaları, değerlendirmeye alınamamaktadır.
  • Staj başvurusu sistem üzerinden onaylanan öğrenciler, Staj Yeri Kabul Formu’nu staj modülünden (aşağıdaki ekran görüntüsündeki yöntem ile) alarak, ıslak imzalı ve kaşeli/mühürlü bir şekilde Yüksekokulumuza göndermesi gerekmektedir. (renkli taranmış hali e-posta ile tuncamyo@trakya.edu.tr adresine gönderilebilir, ancak aslı staj dosyasında yer almalıdır.)

YÜKSEKOKUL SEKRETERİ
Türker TÜKÜÇ
İş Tel :
0-284 236 46 56
E-Posta :
turkertukuc@trakya.edu.tr

MÜDÜR YARDIMCISI
Öğr.Gör.İlkay DEMİRALAY
İş Tel : 0-284 236 46 56
E-Posta :
ilkaydemiralay@trakya.edu.tr

ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN…

Bu içerik 13.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1406 kez okundu.