2016 Yaz Stajına ait STAJ DOSYALARI Hakkında Açıklama

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı yaz döneminde 01 Haziran 2016 tarihinde başlayan ve 20 Temmuz 2016 ve 29 Temmuz 2016 tarihlerinde sona erecek olan YAZ STAJLARINA ait staj dosyalarının, Yüksekokulumuz Müdürlüğünde olması gereken son tarih 5 Ağustos 2016 Cuma günüdür. (Posta Adresi : Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Tunca Meslek Yüksekokulu- TUZEM 22030 Edirne)

Bu tarihten sonra müdürlüğümüze ulaşacak staj dosyaları, staj komisyonunun toplantısına yetişmez ise değerlendirmeye alınamayabilir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur…

Staj Dosyaları hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar;

• Staj dosyasını oluşturacak olan sayfalar, staj modülüne giriş yapılarak alınmalı ve istenirse el yazısı ile istenirse bilgisayar ortamında doldurulmalı ve kapak sayfasındaki fotoğraf yerine öğrencinin fotoğrafının yapıştırılması, işyeri kaşe veya mühürü ile onaylanmış olması gerekmektedir.
  • Staj dosyasının sayfalarında yer alan İŞYERİ ile ilgili alanlar, mutlaka ıslak olarak işyeri yetkilisince imzalanmalı ve kaşelenmelidir.
  • Staj dosyasının içerik bölümünün doldurulması sırasında, işyerinde yapılan işler günlük olarak anlatılmalı, yapılan işlere ait teknik içerik de mutlaka yer almalıdır. Her güne ait sayfalar, birbirinin aynısı şeklinde tek cümle ile tekrar edilerek geçiştirilmemelidir. Resim, fotoğraf ve iş ile ilgili şemalar eklenerek zenginleştirilmeli, iş süreçleri dışında ilgisiz anlatımlar ve ifadeler yer almamalıdır.
  • İçerik kopyala yapıştır şeklinde hazırlanmamalı, öğrencinin özgün anlatımını içermelidir. İçerik sayfalarında, her gün için işyeri staj yetkilisinin imzası ve kaşesi yer almalıdır.
  • Staj dosyasında ilgili formlar imzalı ve kaşeli olarak yer almalıdır. (Form-5, Form-6, Form-9)
Bu içerik 22.07.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 694 kez okundu.