BÜTÜNLEME SINAVI HAKKINDA

Tunca MYO bütünleme sınavları  25-26 Ocak tarihlerinde  Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesindeki Tıp Fakültesi dersliklerinde (Menza Binasının yanı) olacaktır.

BÜTÜNLEME SINAVI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgi Yönetimi Programı ve İşletme Yönetimi Programı 2013-2014 Güz Dönemi Bütünleme Sınavları Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere 25-26 Ocak 2014 tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde (kayıtların yapıldığı yerleşke) bulunan Tıp Fakültesi dersliklerinde (Menza Binasının yanı) olacaktır.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavları için öğrencilerimiz sınava giriş belgelerini aşağıdaki bağlantıya tıklayarak elde edebilirler.

Sınav Yeri Giriş Sorgulama

Sınavlar 25.01.2014 Cumartesi ve 26.01.2013 Pazar günleri 4 oturum olarak yapılacaktır. Öğrencilerimiz bütünleme sınavına girecekleri derslere göre oturumlara katılacaktır.

Öğrencilerimizin her bir oturum için farklı sınava giriş belgesi almaları gerekmektedir.

Öğrencilerimize sınava girecekleri yer ile ilgili herhangi bir doküman adreslerine postalanmayacaktır.

Öğrencilerimizin (25-26 Ocak 2014 ) Bütünleme sınavları sırasında Edirne’de konaklama ile ilgili işlemleri (rezervasyon vb ) kendileri tarafından yürütülecektir.

Bütünleme Sınavı Oturumları program bazında ekte yer almaktadır.

Edirne’de Konaklama (Yurtlar ve Öğrenci evleri) ve Ulaşım Bilgileri ekte yer almaktadır.

SUNUM ŞEKLİNDE YAPILACAK SINAV HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Araştırma Yöntemleri dersi bütünleme sınavı Edirne’de 25 Ocak 2014 Cumartesi ve 26 Ocak 2014 Pazar günleri 13:00 – 18:00 saatleri arasında bütünleme sınavlarının yapılacağı Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesindeki Tıp Fakültesi dersliklerinde (Menza Binasının yanı) sunum şeklinde yapılacaktır.

Her bir sunumun en fazla 10  dakika olacaktır. Öğrenciler sınava gelirken;

-          Konunun power point sunumunu

-          Konunun tez formatındaki ciltli kitapçığını

getirmeleri gerekmektedir.

Bu derste alınacak bütünleme notu, teslim edilen ciltli kitapçığın ve hazırlanan power point belgesinin içeriği ve düzeni ile öğrencinin sunum biçimi konuya olan hâkimiyeti gibi kriterler dikkate alınarak belirlenecektir.

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Tunca Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü

Ek Dosyalar
Bu içerik 20.01.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3322 kez okundu.