Yaz Stajına ait STAJ DOSYALARI Hakkında Açıklama

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı yaz döneminde 01 Haziran 2015 tarihinde başlayan ve 16 Temmuz 2015 ve 27 Temmuz 2015 tarihlerinde sona erecek olan YAZ STAJLARINA ait staj dosyalarının, Yüksekokulumuz Müdürlüğünde olması gereken son tarih 31 Temmuz 2015 Cuma günüdür.

Bu tarihten sonra müdürlüğümüze ulaşacak staj dosyaları, staj komisyona yetişmez ise değerlendirmeye alınamayabilir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur…

Staj Dosyaları hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar;

• Staj dosyasını oluşturacak olan sayfalar, staj modülüne giriş yapılarak alınmalı ve istenirse el yazısı ile istenirse bilgisayar ortamında doldurulmalı ve kapak sayfasında öğrencinin fotoğrafı işyeri kaşesi ile kaşelenerek yapıştırılmış olmalıdır.
  • Staj dosyasının sayfalarında yer alan İŞYERİ ile ilgili alanlar, mutlaka ıslak olarak işyeri yetkilisince imzalanmalı ve kaşelenmelidir.
  • Staj dosyasının içerik bölümünün doldurulması sırasında, işyerinde yapılan işler günlük olarak anlatılmalı, yapılan işlere ait teknik içerik de mutlaka yer almalıdır. Her güne ait sayfalar, birbirinin aynısı şeklinde tek cümle ile tekrar edilerek geçiştirilmemelidir. Resim, fotoğraf ve iş ile ilgili şemalar eklenerek zenginleştirilmeli, iş süreçleri dışında ilgisiz anlatımlar ve ifadeler yer almamalıdır.
  • İçerik kopyala yapıştır şeklinde hazırlanmamalı, öğrencinin özgün anlatımını içermelidir. İçerik sayfalarında, her gün için işyeri staj yetkilisinin imzası ve kaşesi yer almalıdır.
  • Staj dosyasında ilgili formlar imzalı ve kaşeli olarak yer almalıdır. (Form-5, Form-6, Form-9)
Bu içerik 10.07.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1582 kez okundu.