2022-2023 Bahar Yatay Geçiş Sonucu

Yüksekokulumuza Yatay Geçiş talebinde bulunan öğrencinin talebi değerlendirilmiş ve Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunca alınan karar doğrultusunda, değerlendirme sonucu aşağıda belirtilmiştir.

Yatay Geçiş talebi kabul edilen Rümeysa Esra BİKİR adlı öğrencinin, 06.02.2023 – 08.02 2023 tarihlerinde Yüksekokulumuza başvurarak kesin kayıt yaptırması, harçlarını yatırması (*), danışmanı ile irtibata geçerek, uzaktan eğitim ile ilgili bilgi alması ve seçecekleri dersleri belirlemesi gerekmektedir. Yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrenciye  ilanen duyurulur.

(*) : Yatay geçiş başvurusu kabul edilen ve kesin kayıt yaptıracak olan öğrencilerin, Yüksekokulumuz ile irtibata geçerek harç yatırma işlemleri ile ilgili bilgi almaları gerekmektedir. Harç bedeli 2022-2023 Bahar dönemi için AKBANK'ın herhangi bir şubesine giderek öğrenci numurasını bildirerek harç ödemesini yapabilmektedir.

(*): Yatırılan harç dekontunun tuncamyo@trakya.edu.tr adresine okunaklı bir şekilde mail atılması gerekmektedir.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURU LİSTESİ

ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI

PROGRAM

YKS GİRİŞ YILI

ÖĞRENCİ TYT PUANI

PROGRAM TYT TABAN PUANI

SONUÇ

RÜMEYSA ESRA BİKİR

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI

KABUL

GEREKLİ BELGELER :
-          Lise diploması (fotokopi ya da e-devletten alınan mezuniyet belgesi)
-          Nüfus Cüzdanı sureti
-          1 adet fotoğraf
-          Harç bedeli dekontu
Bu içerik 02.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 222 kez okundu.