2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı Giriş Belgesi Sorgulama

Bütünleme Sınavı Sorgulama formunu ile öğrencilerimizden Akademik Mezuniyet törenine katılım bilgileri elde edilmektedir.  Aşağıdaki formu doldurtuktan sonra, bütünleme sınav sorgulamasına otomatik olarak yönlendirileceksiniz .

Yüksekokulumuz, 2012-2013 Akademik yılı mezuniyet töreni, 08 Haziran 2013 Cumartesi Günü saat 16.00' da, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır. Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerden mezun olma şartı aranmamaktadır.

Katılmak isteyen öğrencilerimizin, aşağıdaki bilgi formunu doldurmaları gerekmektedir.

Keb ve Cübbe ücretleri "Trakya Üniversitesi Vakfi İş Bankası Tıp Fakültesi Şubesi 1301 - 12099" nolu hesaba yatırılacaktır.
Mezuniyet Törenine Katılım :
Mezuniyet Törenine Katılmak İstiyorum
Mezuniyet Törenine Katılmak İstemiyorum
* Öğrenci Numarası :
LMS Şifresi :
Kep ve Cübbe Satın Alma/Kiralama :
Satın Almak İstiyorum (50 TL)
Kiralamak İstiyorum (10 TL)
* Güvenlik Kodu :
 NOT: İşlemin sonucunu giriniz.