2021 YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLAR HAKKINDA DUYURU

1) Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan adaylar  04-05 Ekim 2021 tarihleri arasında E-Devletten veya 04-07 Ekim 2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak “Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi” adresine şahsen başvurmaları halinde kayıtlarını yapabileceklerdir. (E-Devletten Kayıt yapan öğrencilerimiz aşağıdaki belgeleri 22.10.2021 tarihine kadar yerleştikleri birimin öğrenci işlerine teslim etmesi gerekmektedir.)

2) Süresi içerisinde şahsen kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

3) Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköğretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2021 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

E-DEVLET üzerinden kayıt yaptırabileceğiniz programlar için tıklayınız.

Yüzyüze yapılacak kayıtlarda gerekli evraklar için tıklayınız.

E-DEVLET üzerinden üniversiteye kayıt yapma klavuzu için tıklayınız.


Tunca Meslek Yükseokulu Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazanan öğrencilerimizin 871,5 TL harç ücretini AKBANK üzerinden yatırması  ve  yatırdıklarına dair  harç dekontlarını tuncamyo@trakya.edu.tr adresine mail adresine göndermesi gerekmektedir.

E-kayıt yaptıran öğrencilerimiz evraklarını en kısa sürede okulumuza kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Kargo takibi öğrenci tarafından yapılmaktadır. 
 
Bu içerik 04.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 378 kez okundu.