2012-2013 Güz Dönemi Bütünleme Sınavları Hakkında Duyuru

Sınav oturumları için tıklayınız (21.01.2013 - Saat 18:00' de aktif olacaktır!)

 

Sınavlarının Yeri

Uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Meslek Yüksekokulumuzda 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi bütünleme sınavları Yüksekokulumuzun bulunduğu ilde Edirne’de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi (Kayıtların Yapıldığı Yerleşke) Tıp Fakültesi dersliklerinde yapılacaktır.

 

Sınavlarının Tarihi :

Öğrencilerimiz, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi bütünleme sınavlarına 26-27 Ocak 2013 Cumartesi – Pazar tarihlerinde gireceklerdir.

 

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınav Oturumları

*Bilgi Yönetimi Programı I.yy Bütünleme sınavı Oturumları aşağıdaki ektedir
*Bilgi Yönetimi Programı III.yy Bütünleme sınavı Oturumları aşağıdaki ektedir

*Bilgisayar Programcılığı Programı I.yy  ve III.yy Bütünleme sınavı oturumları aşağıdaki ektedir
*İşletme Yönetimi Programı I.yy ve III. yyBütünleme sınavı Oturumları aşağıdaki ektedir.

 

BIY213 Araştırma Yöntemleri ve ISL207 Yönlendirilmiş Çalışma derslerinin bütünleme sınavı  bilgileri için tıklayınız.

 

Bilgi Yönetimi Programı BIY213 Araştırma Yöntemleri dersi ile ISL 207 Yönlendirilmiş Çalışma dersinin Bütünleme sınavı , 26-27 Ocak 2013 Cumartesi ve Pazar günü saat 13:00 -18:00 saatleri arasında Tıp Fakültesi dersliklerinde Sunum şeklinde yapılacaktır. Sınav sunumu programı için dersin öğretim elemanı ile irtibata geçiniz.

 

Sınav Kuralları      

Öğrenciler sınav sırasında hesap makinesi kullanabilir; fakat üzerinde program yapılmasına, saklanmasına ve çalıştırılmasına izin veren hafızalı hesap makinesi kullanmaları yasaktır. 

Öğrenciler sınava gelirken cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı, laptop gibi iletişim araçları ile fotoğraf makinesi, kamera gibi araçları getirmemelidirler.

Öğrenciler sınav binasına ruhsatlı olsa bile silah ile gelmemelidirler.

İzinli olan er-erbaşlar dışında resmi kıyafetle sınava girmek yasaktır.

Öğrenciler sınava, Yüksek Öğretim Kurumlarındaki mevcut kılık kıyafet yönetmeliğine uygun kıyafetle gireceklerdir.

 

 Bütünleme Sınavına Girmek İçin Gerekli Belgeler

Öğrencilerimiz sınava girebilmek için aşağıda sıralanan 3 belgeyi yanlarında bulundurmalıdırlar:

i) Sınava Giriş Belgesi: İlgili sınava ait öğrencilerin Tunca Meslek Yüksekokulu web sitesinden sorgulama yaparak almış oldukları ve öğrencinin nerede sınava gireceğini gösteren belgedir.

ii) Öğrenci Kimlik Kartı :Öğrencilerimize yüksekokulumuz tarafından verilen Trakya Üniversitesi Öğrenci Kimlik Kartıdır*.

iii) Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi: Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi.

Öğrencilerimiz, sınavlarda öğrenci kimlik kartlarını yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Öğrenci kimlik kartı olmayan öğrenciler sınavlara alınmazlar**.

*2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde kayıt yaptırmış öğrencilerimize kayıtları sırasında verilen öğrenci kimlik kartı belgeleri sınav öncesinde öğrenci kimlik kartı ile değiştirilecektir. Bu öğrencilerimizin sınava girmeden önce Sınav Binasında bulunan Sınav Koordinatörlüğü/ Tunca MYO Müdürlüğü ofisinden öğrenci kimlik kartlarını talep etmeleri gerekmektedir.

2012 yılı öncesi girişli öğrencilerimizin ellerinde bulundurdukları öğrenci kimlik kartları yenisi ile değiştirileceğinden öğrencilerimizin bütünleme sınavları sırasında yeni kimlik kartlarını Sınav Binasında bulunan Sınav Koordinatörlüğü/ Tunca MYO Müdürlüğü ofisinden talep etmeleri gerekmektedir.

**Bu nedenle öğrenci kimlik kartını kaybedenlerin, sınavlardan en az bir hafta önce, Yüksekokul Müdürlüğümüze dilekçe ile (posta, faks veya e-posta yolu ile ) başvurmaları gerekmektedir. Başvuruda bulunan öğrenciler kimlik kartlarını sınav  öncesinde sınava girdikleri Bina sınav sorumlusundan alacaklardır.  

Tutuklu ve Hükümlü Öğrencilerimizin Sınavları

Tutuklu ve hükümlü öğrenciler, cezaevi ve tevkif evlerinde sınava katılmak isterlerse konu ile ilgili dilekçeleriyle 24 Ocak 2013 tarihine kadar Müdürlüğümüze başvurmalıdırlar.

Yıl İçi Ara Sınavlara ve Finale Girmeyen Öğrencilerimiz Bütünleme Sınavına Katılabilirler.

 Ara sınavlarına ve Final sınavına girmeyen öğrencilerimiz, bütünleme sınavına katılabilirler.

 

Ek Dosyalar
Bu içerik 18.12.2012 tarihinde yayınlandı ve toplam 2029 kez okundu.