2013-2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVI HAKKINDA

Tunca MYO bütünleme sınavları  07-08 Haziran 2014 tarihlerinde  Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesindeki
Tıp Fakültesi Dersliklerinde (Menza Binasının yanı) yapılacaktır.

BÜTÜNLEME SINAVI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgi Yönetimi Programı ve İşletme Yönetimi Programı 2013-2014 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere 07-08 Haziran 2014  tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde (kayıtların yapıldığı yerleşke) bulunan
Tıp Fakültesi Dersliklerinde (Menza Binasının yanı) olacaktır.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları için öğrencilerimiz sınava giriş belgelerini aşağıdaki bağlantıya tıklayarak elde edebilirler.

Sınav Yeri Giriş Sorgulama

Sınavlar 07/06/2014 Cumartesi ve 08/06/2014 Pazar günleri 4 oturum olarak yapılacaktır. Öğrencilerimiz bütünleme sınavına girecekleri derslere göre oturumlara katılacaktır.

Öğrencilerimizin her bir oturum için farklı sınava giriş belgesi almaları gerekmektedir.

Öğrencilerimize sınava girecekleri yer ile ilgili herhangi bir doküman adreslerine postalanmayacaktır.

Öğrencilerimizin (07-08 Haziran 2014 ) Bütünleme sınavları sırasında Edirne’de konaklama ile ilgili işlemleri (rezervasyon vb ) kendileri tarafından yürütülecektir.

Edirne’de Konaklama (Yurtlar ve Öğrenci evleri) ve Ulaşım Bilgileri ekte yer almaktadır.

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.
Tunca Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü
Bu içerik 30.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2093 kez okundu.