2013-2014 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI HAKKINDA DUYURU I

FİNAL SINAVI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgi Yönetimi Programı ve İşletme Yönetimi Programı 2013-2014 Güz Dönemi Final Sınavları Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere 11-12 Ocak 2014 tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde (kayıtların yapıldığı yerleşke) bulunan İktisadi İdari Bilimler Fakültesi dersliklerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimiz “Final Sınavı Yerleşim" bilgilerini, 3 Ocak 2014 tarihinden itibaren Yüksekokulumuz web sitesinden sorgulama ile öğrenilebileceklerdir. Öğrencilerimizin Sorgulama sonuç sayfasının yazıcı çıktısını alarak sınava gelmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize sınava girecekleri yer ile ilgili herhangi bir doküman adreslerine postalanmayacaktır.

Öğrencilerimizin (11-12 Ocak 2014 ) Final sınavları sırasında Edirne’de konaklama ile ilgili işlemleri (rezervasyon vb ) kendileri tarafından yürütülecektir.

Final Sınavı Oturumları program bazında ekte yer almaktadır.

Edirne’de Konaklama (Yurtlar ve Öğrenci evleri) ve Ulaşım Bilgileri ekte yer almaktadır.


SUNUM ŞEKLİNDE YAPILACAK SINAV HAKKINDA BİLGİLENDİRME


Araştırma Yöntemleri dersi Final sınavı Edirne’de 11 Ocak 2014 Cumartesi ve 12 Ocak 2014 Pazar günleri 13:00 – 18:00 saatleri arasında final sınavlarının yapıldığı İ.İ.B.F binasında sunum şeklinde yapılacaktır.

Her bir sunumun en fazla 10  dakika olacaktır. Öğrenciler sınava gelirken;

-          Konunun power point sunumunu

-          Konunun tez formatındaki ciltli kitapçığını

getirmeleri gerekmektedir.

Bu derste alınacak final notu, teslim edilen ciltli kitapçığın ve hazırlanan power point belgesinin içeriği ve düzeni ile öğrencinin sunum biçimi konuya olan hâkimiyeti gibi kriterler dikkate alınarak belirlenecektir. Final sınavı ile ilgili oluşturulacak zaman çizelgesi için öğrencilerimizin en geç 10 Ocak 2014 Cuma günü mesai saati sonuna kadar sunum yapmak istedikleri saati bildirmeleri gerekmektedir. İlk arayan öncelikli olacaktır.

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Not: Final öncesi çalışma programı bu hafta ilan edilecektir.

 Tunca Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü

Ek Dosyalar
Bu içerik 16.12.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2722 kez okundu.