2015-2016 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVI

Yüksekokulumuz bütünleme sınavları 4-5 Haziran 2016 Cumartesi-Pazar tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi, Tıp Fakültesi Dersliklerinde (Tıp Fakültesi Eski Amfiler Binası, Final Sınavlarının yapıldığı bina) yapılacaktır. 

BÜTÜNLEME SINAVI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

Final Sınavlarına katılamayan ya da Final Sınavlarında başarısız olan öğrencilerimiz Bütünleme Sınavlarına katılabilirler.

Bütünleme Sınavlarının oturumlarını sorgulamak ve “sınava giriş belgesi” almak için aşağıdaki bağlantıya erişiniz…

Bütünleme Sınav Giriş Belgesi için tıklayınız…

Öğrencilerimizin her bir oturum için ayrı ayrı “sınav giriş belgesi” almaları gerekmektedir.

Final sınavlarının oturumlarında olduğu gibi, bütünleme sınavları da 04/06/2016 Cumartesi ve 05/06/2016 Pazar günleri 4 oturum olarak yapılacaktır. Öğrencilerimiz bütünleme sınavına girecekleri derslere göre oturumlara katılacaktır. Sınavların farklı oturumlara kaydırılması, sınav evraklarının zamanından önce açılamaması nedeniyle mümkün değildir.

Öğrencilerimize dağıtılan Soru Kitapçıklarında, oturuma ait tüm derslerin soruları yer almaktadır. Ancak öğrenci, kendisi için özel hazırlanmış olan optik cevap kâğıdında belirtilen derslere ait soruları yanıtlamalı ve cevap kâğıdında ilgili alana işaretleyerek kodlamalıdır. Örneğin; I. Oturumda soru kitapçığında 6 derse ait sınav sorusu olabilir. Ancak öğrenci, o oturumda 3 dersten sınava giriyorsa, cevap kâğıdında sadece 3 ders belirtilmiştir. Dolayısı ile öğrenci soru kitapçığındaki sadece kendisine ait 3 dersin sorularını çözmeli ve cevap kâğıdına işaretlemelidir.

Başarılar dileriz.
Bu içerik 25.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1206 kez okundu.