2016-2017 BAHAR DÖNEMİ DERS MUAFİYETLERİ HAKKINDA

Yüksekokulumuz öğrencileri, daha önceki yükseköğretim kurumlarında (Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul, Fakülte) eğitim - öğretim süreleri içerisinde aldıkları, başarılı oldukları ve yüksekokulumuz programlarında yer alan eşdeğer derslerden muafiyet talebinde bulunabilirler. (Önceki yarıyıl muafiyet talebinde bulunan öğrencilerin tekrar başvuru yapmasına gerek yoktur.)

Muafiyet başvuruları, 02 Şubat 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz Müdürlüğüne, ekteki dilekçe ve onaylı transkript ile onaylı ders içerikleri eklenmek suretiyle yapılabilir. ( Postadaki gecikmelerin önüne geçmek amacıyla, ilk başvuru, taranmış belgelerin tuncamyo@trakya.edu.tr e-posta adresine iletilmesi ile gerçekleştirilebilir.)

Onaylı ders içerikleri ve onaylı transkript belgesi eklenmeyen ve 02 Şubat 2017 tarihinden sonra gönderilen başvurular işleme alınmayacaktır.

Öğrencinin önceki yarıyıllarda kayıt yaptırıp aldığı derslere ilişkin (başarılı veya başarısız olsa bile) muafiyet talepleri  değerlendirmez.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Muafiyet dilekçesi ektedir.

Ek Dosyalar
Bu içerik 25.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1168 kez okundu.