2016-2017 GÜZ DÖNEMİ DERS MUAFİYETLERİ HAKKINDA

Yüksekokulumuz öğrencileri, daha önceki yükseköğretim kurumlarında (Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul, Fakülte) eğitim - öğretim süreleri içerisinde aldıkları, başarılı oldukları ve yüksekokulumuz programlarında yer alan eşdeğer derslerden muafiyet talebinde bulunabilirler.

Muafiyet başvuruları, 26 Ağustos 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz Müdürlüğüne, ekteki dilekçe ve onaylı transkript ile onaylı ders içerikleri eklenmek suretiyle yapılabilir. ( Postadaki gecikmelerin önüne geçmek amacıyla, ilk başvuru taranmış belgelerin tuncamyo@trakya.edu.tr e-posta adresine iletilmesi ile gerçekleştirilebilir.)

Onaylı ders içerikleri ve onaylı transkript belgesi eklenmeyen ve 26 Ağustos 2016 tarihinden sonra gönderilen başvurular işleme alınmayacaktır.

Öğrenciler muaf oldukları derslerden “MF” harf kodu ile notlandırılır ve bu dersler not ortalamalarına katılmaz.  Öğrencinin önceki yarıyıllarda kayıtlanmış başarılı veya başarısız olduğu derslere ilişkin değerlendirme yapılmaz.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Muafiyet dilekçesi ektedir.
Bu içerik 15.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1524 kez okundu.