2017-2018 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV DUYURUSU I

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgi Yönetimi Programı ve İşletme Yönetimi Programı 2017-2018 Bahar Dönemi Final Sınavları Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere,  12 – 13 Mayıs 2018 tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Ahmet Karadeniz Yerleşkesinde, Mühendislik Fakültesi Dersliklerinde (Otogar yanı) yapılacaktır. (harita için tıklayınız…)

Öğrencilerimiz sınava girecekleri bina, derslik, sıra numarası v.b. bilgileri “Final Sınavı Duyurusu-II” isimli duyuru içeriğinden öğrenilebilirler. Öğrencilerimizin bu duyuruda yer alacak olan Sınav Giriş Belgesinin çıktısını alarak sınava gelmeleri gerekmektedir. 

Öğrencilerimize sınava girecekleri yer ile ilgili herhangi bir doküman adreslerine postalanmayacaktır. 

Sağlık raporu bulunan engelli öğrencilerimiz, özel gözetmenin görevlendirildiği ayrı bir sınıfta ve engelleri doğrultusunda destek alabilecekleri şekilde, sınava girme taleplerini, sınav günü Sınav Koordinatörlüğüne ya da sınav gününden önce tuncamyo@trakya.edu.tr e-posta adresine bildirebilirler. Bu öğrencilerimiz için sınavlarını olumsuz etkileyecek durumların önlenmesi için her türlü tedbir alınmıştır.                          

Final Sınavı Oturumlarında hangi derslerin yer aldığını öğrenmek için aşağıdaki Program İsmi ile belirtilen ekleri incelebilirsiniz…        

Sunum Şeklinde Yapılacak Sınavlar:

*BLP 208 Bilgisayar Programcılığı Programı - Bitirme Projesi Dersini alan öğrenciler;  proje sunumlarını Final Sınavları Sürecinde, sınavların yapıldığı binada yapacaktır. (Bitirme Projesi Dersi Danışman Hocanızdan randevu almayı unutmayınız.) Sunum esnasında Proje Bitirme Raporu, Uygulama projelerinin kodları CD halinde dersin sorumlusu öğretim elemanına teslim edilecektir. Ayrıca Projenizi anlatan bir sunum ve Proje Raporunun çıktısı yanınızda hazır bulunmalıdır.

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ek Dosyalar

-          Sınavda uygulanacak kurallar

-          Sınav oturumları (Bilgisayar Programcılığı)

-          Sınav oturumları (Bilgi Yönetimi)

-          Sınav oturumları (İşletme Yönetimi)

Ek Dosyalar
Bu içerik 30.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 835 kez okundu.