2018-2019 GÜZ DÖNEMİ DERS MUAFİYETLERİ HAKKINDA

Yüksekokulumuz öğrencileri, daha önceki yükseköğretim kurumlarında (Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul, Fakülte) aldıkları ve başarılı oldukları dersleri için, yüksekokulumuzdaki eşdeğer derslerden muafiyet talebinde bulunabilirler.

Muafiyet başvuruları, 19 Eylül 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz Müdürlüğüne, ekteki dilekçe ve ekinde onaylı transkript ile onaylı ders içerikleri eklenmek suretiyle yapılabilir. ( Postadaki gecikmelerin önüne geçmek amacıyla ilk başvuru, taranmış belgelerin tuncamyo@trakya.edu.tr e-posta adresine iletilmesi ile gerçekleştirilebilir.)

Belgelerin gönderileceği adres :
Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Tunca MYO 22030 EDİRNE

Onaylı ders içerikleri ve onaylı transkript belgesi eklenmeyen ve 19 Eylül 2018 tarihinden sonra gönderilen başvurular işleme alınmayacaktır.

Öğrenciler muaf oldukları derslerden “MF” harf kodu ile notlandırılır ve bu dersler not ortalamalarına katılmaz.  Öğrencimizin yüksekokulumuzda önceki yarıyıllarda almış olduğu derslere ilişkin muafiyet başvurusu değerlendirmeye alınmaz.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Muafiyet dilekçesi ektedir.

Bu içerik 03.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 677 kez okundu.