2019-2020 Güz Final Sınavları Hakkında Duyuru I

Yüksekokulumuz 2019-2020 Güz Dönemi Final Sınavları, Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere,  21-22 Aralık 2019 tarihlerinde, Trakya Üniversitesi Ahmet Karadeniz Yerleşkesi, Mühendislik Fakültesi Dersliklerinde (Otogar yanı) yapılacaktır. (harita için tıklayınız…)

Öğrencilerimiz “Final Sınavı Derslik Adı, Sıra No ve Zaman" bilgilerini, önümüzdeki günlerde  Yüksekokulumuz web sayfasından duyurulacak olan  “Final Sınavı Duyurusu-II” isimli duyuru içeriğinden öğrenilebileceklerdir. Öğrencilerimizin bu duyuruda yer alacak olan Sınav Giriş Belgesinin çıktısını alarak sınava gelmeleri gerekmektedir. 

Öğrencilerimizin sınava girecekleri yer ile ilgili herhangi bir doküman adreslerine gönderilmeyecektir. 

Öğrencilerimizin 21-22 Aralık 2019 Final sınavları sırasında Edirne’de konaklama ile ilgili işlemleri (rezervasyon vb ) kendileri tarafından yürütülecektir. 

Sağlık raporuna sahip engelli öğrencilerimiz, özel gözetmenin görevlendirildiği ayrı bir sınıfta ve destek alabilecekleri şekilde sınava girme taleplerini, sınav günü Sınav Koordinatörlüğüne ya da sınav gününden önce tuncamyo@trakya.edu.tr e-posta adresine bildirebilirler. Bu öğrencilerimiz için sınavlarını olumsuz etkileyecek her türlü durumun önlenmesi için gerekli tedbir alınmıştır.

Merkezi olarak yüz yüze gerçekleştirilecek olan Final Sınavı oturumlarında, hangi dersin hangi oturumda yer aldığını öğrenmek için ve duyuru metnini indirmek için tıklayınız. 

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz…


Bu içerik 05.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1475 kez okundu.