2020-2021 Bahar Dönemi Ara Staj Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz...

Bu dönem Pandemi tedbirleri uyarınca Yüksekokulumuzun uygulayacağı staj şekli LMS üzerinden ( https://lms.trakya.edu.tr ) ödev şeklinde olacaktır. Staj başvuruları 21 Mayıs 2021 tarihi mesai bitimine kadar aktif olacak ve  başvurular bu şekilde alınacaktır. Yapılan başvurular staj komisyonumuzca değerlendilerecektir.

Staj Ödev Uygulama süresi 24 Mayıs 2021 - 9 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

* LMS üzerinde sadece stajı kalmış öğrencilerimiz için Kullanıcı Adı = Öğrenci No ; Şifre = TC Kimlik olarak tanımlanacaktır.
* Staj Ödev Konuları ilgili Öğretim Elemanı tarafından LMS üzerinden duyurulacaktır.
* Açıklanacak staj listesinde bulunmayan öğrencilerimiz mezuniyet durumunda olmadıkları için stajlarının nasıl gerçekleşeceği ilerleyen dönemlerde tekrar değerlendirilecektir.
* Stajını yapmamış ve mezun olma durumunda olduğunu düşünen ama listede olmayan öğrencilerimiz tuncamyo@trakya.edu.tr adresine başvurularını iletebilir. Durumları tekrar  incelenip kendilerine bilgi verilecektir.
* Daha önceki dönemlerde stajını yapmış ve stajları kabul olmuş öğrencilerimiz bu sürecin dışındadır.
*Staj komisyonu değerlendirmesinden sonra ilgili Öğretim Elemanınca belirlenmiş olan ödevlerinizi süresi içerisinde tamamlayıp sisteme yükleyebilirsiniz.

2020 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt olan ve/veya diğer dönemlerde kayıt olmuş ama bu dönem mezun durumunda olmayan öğrencilerimizin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.


BAŞVURU SÜRESİ SONA ERMİŞTİR.....




Bu içerik 07.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1116 kez okundu.