2020-2021 BAHAR DÖNEMİ BAŞLIYOR...!

Değerli Öğrencilerimiz ve Öğretim Elemanlarımız ;

8 Mart 2021 tarihinde aktif hale gelecek 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bahar döneminin hepimiz için sağlıklı ve başarılı geçmesini dileriz.

Dönemin Ajandası için tıklayınız. Ajandaya Öğrenci Menüsünde yer alan Akademik Takvim seçeneğinden de ulaşabilirsiniz.

Hatırlatma amacıyla ;

LMS sistemine giriş için Üniversitemiz sayfasında ( https://www.trakya.edu.tr ) Tek Noktadan Giriş noktasından giriş yapılacaktır.

Resim

Buradan giriş yapıldıktan sonra Akademik LMS giriş butonuna tıkladığınız zaman sisteme giriş yapmış olacaksınız.

Resim

Sisteme giriş yaptıktan sonra ders içeriklerine ulaşabilir olacaksınız. Dersler dersin öğretim elemanı tarafından yüklenip aktif edilmediği sürece görülemez. O sebeple dönem başında derslerinizi OBS de yer alan dersleriniz ile karşılaştırmanız ve bu derslerin içeriklerinin aktif olup olmadığını gözle kontrol etmeniz bazı hataları engelleyecektir.

.

Bu içerik 05.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 818 kez okundu.