2020-2021 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonucu

Yüksekokulumuza Yatay Geçiş talebinde bulunan öğrencinin talebi değerlendirilmiş ve Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunca alınan karar doğrultusunda, değerlendirme sonucu aşağıda belirtilmiştir.

Yatay Geçiş talebi kabul edilen Gökhan ENİŞTEKİN adlı öğrencinin, 25.02.2021 – 26.02 2021 tarihlerinde Yüksekokulumuza başvurarak kesin kayıt yaptırması, harçlarını yatırması (*), danışmanı ile irtibata geçerek, uzaktan eğitim ile ilgili bilgi alması ve seçecekleri dersleri belirlemesi gerekmektedir. Yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrenciye  ilanen duyurulur.

(*) : Yatay geçiş başvurusu kabul edilen ve kesin kayıt yaptıracak olan öğrencilerin, Yüksekokulumuz ile irtibata geçerek harç yatırma işlemleri ile ilgili bilgi almaları gerekmektedir. Harç bedeli 2020-21 Bahar dönemi için 830 TL.dir.

(*): Yatırılan harç dekontunun tuncamyo@trakya.edu.tr adresine okunaklı bir şekilde mail atılması gerekmektedir.

GEREKLİ BELGELER :
-          Lise diplomasının aslı
-          Nüfus Cüzdanı sureti
-          1 adet fotoğraf
-          Harç bedeli dekontu
Bu içerik 24.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 260 kez okundu.