2020-2021 YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU ve BAŞVURU FORMU

2020-2021 YAZ Dönemi Staj Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz...

Trakya Üniversitesi Senatosunun 15 Şubat 2021 tarihli toplantısında alınan kararlar uyarınca Yüksekokulumuzun uygulayacağı staj şekli LMS üzerinden ( https://lms.trakya.edu.tr ) ödev şeklinde olacaktır.

Staj başvuruları aşağıda yer alan form üzerinden olacak ve 08 Temmuz 2021 tarihi mesai bitimine kadar aktif olacaktır.

Sadece başvuruda bulunan öğrencilerimizin staj işlemleri gerçekleştirilecek olup, süresi içinde başvurmamış öğrencilerimiz gelecek eğitim-öğretim döneminde açılacak staj süreçlerinde stajlarını yapabilecektir.

Staj Ödev Uygulama süresi 12 Temmuz 2021 – 10 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Uygulama süresi içinde Staj Ödev Konuları ilgili Öğretim Elemanı tarafından LMS üzerinden duyurulacaktır.

Daha önceki dönemlerde stajını yapmış ve stajları kabul olmuş öğrencilerimiz bu sürecin dışındadır.

Öğretim Elemanınca belirlenmiş olan ödevlerinizi süresi içerisinde tamamlayıp sisteme yükleyebilir ya da ilgili öğretim elemanına eposta yolu ile iletebilirsiniz.

Daha önceki dönemlerde staj yapıp stajı kabul olmuş öğrencilerimizin başvuruda bulunmasına gerek yoktur.

Bahar Ara Staj Dönemi Staj Ödev teslimi 09 Temmuz 2021 ‘de sona erecek olup, bu dönemde staj başvurusunda bulunmuş öğrencilerimizden stajı ödevi başarılı bulunmayanlar için Yaz Dönemi Staj sonu olan 10 Ağustos 2021 tarihine kadar Staj Ödevi Düzeltme olanağı verilecektir. Staj ödevi başarılı bulunanlar stajlarını yapmış kabul edilecektir.

...Yaz Dönemi Staj Başvurusu için belirlenen süre dolmuştur.

TUNCA MYO

Bu içerik 24.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1572 kez okundu.