2022-20223 Muafiyet Başvurusu

Yükseokulumuz öğrencileri, daha önceki Yükseköğretim kurumlarında (Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul, Fakülte) aldıkları ve başarılı oldukları dersleri için, yüksekokulumuzdaki eşdeğer derslerden muafiyet talebinde bulunabilirler.

Muafiyet başvuruları, 23 Eylül 2022 günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz Müdürlüğüne, ekteki dilekçe ve ekinde onaylı transkript ile onaylı ders içerikleri eklenmek suretiyle yapılabilir. (Postadaki geçikmelerin önüne geçmek amacıyla ilk başvuru, taranmış belgelerin tuncamyo@trakya.edu.tr adresine iletilmesi ile gerçekleştirilebilir.)

Belgelerin gönderileceği adres:

Trakya Üniversitesi Tunca Meslek Yüksekokulu Balkan Yerleşkesi 22030 EDİRNE

Onaylı ders içerikleri ve onaylı transkript belgesi eklenmeyen ve 23 Eylül 2022 tarihinden sonra gönderilen başvurular işleme alınmayacaktır.)

(Daha önce tüm dönemlere ait muafiyet talebinde bulunan öğrencilerin tekrar başvuru yapmasına gerek yoktur.)

Başvuru yapacak öğrencilerimizin okulumuza göndereceği belgeler:
Muafiyet dilekçesi
Ders içeriği
Transkript

Not: Öğrencinin muaf olmak istediği derslerin transkripte harf notunun belirtilmesi gerekmektedir.

Muafiyet dilekçesi için tıklayınız.
Bu içerik 07.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 604 kez okundu.