2022-23 BAHAR DÖNEMİ STAJ BAŞVURU DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz...

Trakya Üniversitesi Senatosunun 23 Eylül 2021 tarihli 15 nolu toplantısında alınan 4 nolu karar uyarınca Yüksekokulumuzun staj uygulaması;  çalışmışlığın sayılması veya ödev-proje şeklinde yapılmaktadır.

Staj başvuruları STAJ menü sekmesinde yer alan form üzerinden olacak ve 20 Nisan 2023 tarihi mesai bitimine kadar aktif olacaktır.

Sadece başvuruda bulunan öğrencilerimizin staj işlemleri gerçekleştirilecek olup, süresi içinde başvurmamış öğrencilerimiz gelecek eğitim-öğretim döneminde açılacak staj süreçlerinde stajlarını yapabilecektir. Daha önce stajları kabul edilmiş öğrencilerimizin başvuru yapmasına gerek yoktur.

Çalışmışlıklarının staj yerine sayılmasını isteyen öğrencilerimiz bunu gösterir evraklarını 26 Nisan 2023 tarihine kadar Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir.

Staj Ödev Uygulama süresi 02 Mayıs 2023 – 02 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Son teslim tarihi 02 Haziran 2023 'tür.

Uygulama süresi içinde Staj Ödev Konuları ilgili Öğretim Elemanı tarafından LMS üzerinden duyurulacaktır.

Öğretim Elemanınca belirlenmiş olan ödevlerinizi süresi içerisinde tamamlayıp sisteme yükleyebilir ya da ilgili öğretim elemanına eposta yolu ile iletebilirsiniz

TUNCA MYO

BAŞVURU SÜRESİ DOLMUŞTUR

S
taj yerine çalışmış oldukları kurumdan belge alacak öğrenciler için gerekli belgeler.

Bu içerik 11.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 846 kez okundu.