2023-2024 OBS ve LMS'e Giriş

Öğrencilerimiz, ders seçimlerinizi yapabilmeniz için öncelikli olarak AKBANK şubelerinden, AKBANK atm’lerinden ya da Akbank mobil uygulamasından harç ücretinizi yatırmanız gerekmektedir. (Harç ücretini yatırmayan öğrencilerimiz kayıt yenileme ekranında derslerini görüntüleyemeyecek, harcınızı yatırmanız gerekmektedir uyarısı alacaktır.)
 

Harcınızı yatırdıktan sonra obs.trakya.edu.tr adresinden öğrenci no ve şifre olarak ise T.C kimlik numaranızı girerek giriş yapabilirsiniz. Açılan pencerede, Kayıtlanma sekmesi altında Kayıt Yenilemesekmesine giriş yaparak seçmeniz gereken dersleri görüntüleyebilirsiniz.


ResimKarşımıza çıkan ekranda listelenen derslerden seçmek istediklerimizi işaretleyip seçilen derslere eklediyoruz ve seçilen derslere eklendikten sonra seçilen dersleri kaydet diyerek danışman hocamızın onayına sunmuş oluyoruz. 

Eğer seçilen derslerde bir yanlışlık var ise danışman hocanız tarafından gerekli düzenleme yapılarak dersleriniz onaylanmaktadır.

 LMS

Ders kaydımızı yaptıktan sonra 2 Ekim 2023 tarihinde derslerimiz başlayacaktır. Bu tarihten itibaren derslerinizi lms.trakya.edu.tr adresinden takip edebileceksiniz. 

 lms.trakya.edu.tr

Adresine erişim sağladıktan sonra öğrencilerimizin trakya.edu.tr uzantılı mail adreslerini kullanarak sisteme giriş sağlayabilmektedirler. Öğrencilerimiz trakya.edu.tr uzantılı mail adresi ve şifre olarak TC numarınızı girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.
Ders kayıt haftanız tamamlandıktan sonra en geç 2 Ekim 2023’de derslerinizi Learning Management System (LMS)’de  görüntüleyebileceksiniz.

 teknokta.trakya.edu.tr

Üniversitemiz tek noktasından sisteme giriş yapmak isteyen kullanıcılarımız ise trakya.edu.tr adresinden kullanıcı girişine tıklayarak eposta adresine trakya.edu.tr uzantılı mail adreslerini girerek şifre olarak T.C numaralarını girmeleri gerekmektedir.
Resim

 

Tek noktadan giriş yapan öğrencilerimiz  LMS butonunu bu şekilde görüntülemektedir.

Resim

Tüm öğrencilerimize yeni dönemlerinde sağlık ve başarı diliyoruz.

 

Bu içerik 25.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1964 kez okundu.