2023-24 GÜZ DÖNEMİ STAJ SONUÇLARI DUYURUSU

18.08.2021 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında; 17.06.2021 tarihli ve 31514 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Yükseköğretimde Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği"nin 4 üncü maddesi uyarınca bazı önlisans programlarında işletmede mesleki eğitim veya staj yaptırılmasının zorunlu olmadığına karar verilmiştir. Bu gerekçe ile Üniversitemiz Senatosunun 23 Eylül 2021 tarihli toplantısında ;
“Staj zorunluluğu bulunmayan programlarda yer alan öğrencilerin, çalıştıkları işyerlerinden, ilgili mesleki alanda en az 3 aydır çalıştıklarını gösterir belge getirenlerin stajlarını yapmış sayılmalarına, bu koşulu sağlayamayan ilgili programlardaki tüm öğrencilerimizin stajlarını ödev veya proje şeklinde yapmalarına, staj zorunluluğu süren programların da mevcut işleyiş ile devam etmesinin uygun olduğu” yönünde alınan 04. Nolu Karar gereği ödev şeklinde verilen staj uygulamalarının 2023-24 güz dönemi değerlendirme sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan sorgulayarak öğrenebilirisnizi.

Ödev göndermeyen ve başarısız olarak değerlendirilen öğrencilerin ileriki tarihlerde açılacak staj dönemlerinde yeniden başvuruda bulunması gerekmektedir.

Güz dönemi staj durumunuzun sorgusu için tıklayınız.

Bu içerik 22.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 596 kez okundu.