Bitirme Projesi Dersi Hakkında

BLP 208 Bitirme Projesi dersi bir uygulama dersi olup dersin değerlendirilmesinde %20 Vize ve %80 etkili final sınavı uygulanacaktır Ders ile ilgili olarak öğrencilerimiz aşağıdaki konulara dikkat etmelidir.

  • En geç 24 Şubat 2017 Cuma gününe kadar grup elemanlarının ve Proje konusunun belirlenmesi gerekmektedir. (Proje Konusu, öğretim elemanının onayı ile kesinlik kazanacaktır. Konuyu öğretim elemanı verebileceği gibi öğrenci tarafından da teklif edilebilecektir.)
  • Seçilen ve kesinlik kazanan Proje konuları ve grupları kesinlikle değiştirilmeyecektir.
  • Hazırlanacak Proje her hangi bir yerden hazır olarak birebir alınmış bir çalışma olamaz. Aksi takdirde çalışma tüm grup öğrencileri için 0 notu ile değerlendirilecektir.
  • 29 Mart – 04 Nisan 2017  tarihli Vize sınavında; konu hakkında, tez formatında hazırlanan Ara Rapor LMS sistemi üzerinden word dokümanı olarak gönderilecektir.
  • 20-21 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek Final sınavı ise diğer ders sınavlarının da yapıldığı binada, projeyi hazırlayan ekibin, proje sunumunu yapması ile gerçekleşecektir. Detaylar final sınavı öncesi duyurulacaktır.
  • Ders ile ilgili duyuruları Tunca MYO Ana Sayfası ve LMS üzerinden ve maillerinizden takip ediniz.
  • Proje Ekipleri En Az 2 En Fazla 4 Kişiden Oluşacaktır. Ekipler sadece grup içerisinden oluşturulacaktır.
  • Ekipler, LMS sistemi üzerinden iletişim kuracaktır. Ekip kurmayan, konu belirlemeyen öğrenciler otomatik olarak gruplandırılacaktır.

 

Sınavlar ve Değerlendirmeleri Hakkında

Bitirme Projesi Başarı puanı vizenin %20 si ve final notunun %80’ninden oluşmaktadır.

- Vize sınavı biçim olarak Ara rapor teslimi şeklinde olup değerlendirmede raporun sahip olduğu içeriğin seçilen Proje Konusunu karşılaması yanında biçimsel olarak ta dikkate alınacaktır.

- Final Sınav notunun oluşmasında, PowerPoint Sunum, Proje raporu, her bir proje üyesinin konuya hakimiyet durumu ve sorumluğundaki konuyu sunuşu vb.. hususlar dikkate alınacaktır.

Not: LMS sisteminde görmüş olduğunuz Bitirme Projesi dersi içerikleri, sizin ara raporunuzu ve projenizi hazırlamanız noktasında faydalı olması açısından verilen kaynaklardır. Verilen paylaşılan bu bilgiyi sınayan herhangi bir test uygulanmayacaktır.

Bu içerik 23.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1908 kez okundu.