Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında Dijital Varlık Tasarımı yarışması

 Değerli Öğrencilerimiz ; 

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında ; Trakya Üniversitesi Tunca Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında Cumhuriyetimizin 100. Yılını tasvir eden dijital varlık ( Illustrasyon, Afiş, banner, Logo, İkon, Sosyal Medya için thumbnail, post v.b. her türlü görsel için ) tasarım yarışması düzenlenmiştir.

Katılım zorunlu olmamak ile birlikte, katılmak isteyen öğrencilerimiz LMS üzerinde oluşturulan “Cumhuriyet 100” isimli ders ikonuna tıklayarak tasarımlarını yükleyebilecektir. Tasarım dosyası ile birlikte tasarımda neyin anlatılmak istendiği kısa bir text-word doküman ile açıklanarak ayrıca yüklenecektir. Değerlendirme sonuçları 29 Ekim 2023 ‘ten sonraki hafta içinde açıklanacaktır. İlk üçe giren tasarımlara “Başarı Belgesi” tüm katılımcılara da “Katılım Belgesi” verilecektir.

Yarışmaya tasarımını gönderen öğrencilerimiz, gönderdikleri dijital varlığın Trakya Üniversitesi birimleri tarafından internet üzerinde veya basılı olarak kullanılmasına onay vermiş olur.

Tasarım, kapsamına uygun herhangi bir ortamda (canva, prezi, photoshop, dall-e, midjourney, Leonardo v.b.) yapılabilir sınırlama yoktur. Digital varlık- görsel sisteme .png formatında yüklenmelidir. Tasarımı anlatan doküman pdf yada Word formatında olabilir. Görsel büyütüldüğü zaman bozulmayacak çözünürlükte tasarlanmalı ve gönderilmelidir. (örneğin 1920x1080)

 

Gönderim için son tarih : 28 Ekim 2023 Cumartesi

Önemle duyurulur...

Bu içerik 10.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 188 kez okundu.