Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında Yapılan "Dijital Varlık Tasarımı Yarışması" Sonuçları


Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında ; Trakya Üniversitesi Tunca Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında Cumhuriyetimizin 100. Yılını tasvir eden dijital varlık ( Illustrasyon, Afiş, banner, Logo, İkon, Sosyal Medya için thumbnail, post v.b. her türlü görsel için ) tasarım yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmaya eser gönderip katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Değerlendirme Yüksekokulumuz Akademik ve İdari personelinin katılımıyla 3. tarafların telif hakları gözetilerek yapılmıştır. Bazı eserler başka kurum ve kuruluşların yayınlarına telif hakkı sorunu yaşatacak şekilde benzerlik taşıdıklarından dolayı sıralama değerlendirmesine dahil edilmemiştir. Yapay zeka ile tasarlanan eserlerde, bayrak ve yarışma konusu "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" detayları gözetilmiştir. 

Değerlendirme sonucunda aşağıda yer alan eserler ilk üç sıralamasında yer almıştır.

Yarışma 1. cisi 1237305089 - HAT... TO....

Resim 

Yarışma 2.cisi 1227307060 - NER... AR....

Resim

Yarışma 3.cüsü 1237305068 - BU... BE... YIL...

Resim

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize katılım belgeleri, dereceye giren öğrencilermize de başarı belgeleri verilecektir. Yarışmaya eser gönderen tüm öğrencilerimize tekrar tek tek teşekkür eder, bu vesile ile Cumhuriyetimizin nice 100 yıllar görmesi dileğiyle tüm öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutlarız.

TUNCA MYO

.
Bu içerik 30.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 190 kez okundu.