DERS MUAFİYETLERİ HAKKINDA

Yüksekokulumuz öğrencileri, daha önceki yükseköğretim kurumlarındaki (Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul, Fakülte) eğitim - öğretim süreleri içersinde aldıkları, başarılı oldukları ve yüksekokulumuz programlarında yer alan eşdeğer derslerden muafiyet talebinde bulunabilirler.

Muafiyet başvuruları, 12 Eylül 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz Müdürlüğüne, ekteki dilekçe ve onaylı transkript ile onaylı ders içerikleri eklenmek suretiyle yapılabilir.

Onaylı ders içerikleri ve onaylı transkript belgesi eklenmeyen ve 12 Eylül 2014 tarihinden sonra gönderilen başvurular işleme alınmayacaktır.

Yüksekokumuza ilk kayıt yaptıracak yeni öğrencilerimiz, belgelerini kayıt sırasında teslim edebilirler.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Muafiyet dilekçesi ektedir.
Bu içerik 18.08.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2477 kez okundu.