DERSLER BAŞLADI... 2018-2019 Güz Dönemi Dersleri

Resim

Yüksekokulumuz 2018-19 Güz Dönemi Dersleri, LMS üzerinde açılmaya başlanmıştır.

Öğrencilerimiz, resmi internet sayfamızda ( http://tuncamyo.trakya.edu.tr ) bulunan  LMS-Eğitim Yönetim Sistemi  sekmesini kullanarak, LMS giriş sayfasına erişebilirler.
Resim

LMS giriş sayfası açıldığında, Üniversitemiz tarafından öğrencilerimize verilen “…….@trakya.edu.tr” uzantılı kurumsal e-posta hesabının kullanıcı adını ve şifresini kullanarak derslere erişimlerini sağlayabilirler. (Bu yıl ilk defa kayıt yaptıran yeni öğrencilerimizin e-posta bilgileri ekte belirtilmiş olup, ilk şifreleri TC kimlik numaralarıdır. )
Resim

LMS giriş sayfasından sonra, ders içerikleri, sohbet saatleri, online sınavlar gibi tüm akademik uygulamaların gerçekleşeceği aşağıdaki platforma erişilebilecektir.

Resim

Genel sorularınız ve sorunlarınız için tuncamyo@trakya.edu.tr e-posta adresi ile ders içerikleri ile ilgili sorunlarınız için, dersin öğretim elemanı ile iletişime geçebilirsiniz.

EK : Bu yıl ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerimizin e-posta bilgileri

Başarılı bir eğitim öğretim yılı dileğiyle…

Bu içerik 18.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 895 kez okundu.