DÖNEM İÇİ VE FİNAL SINAVLARI HAKKINDA

Değerli Öğrencilerimiz

YÖK ve Üniversitemiz Senatosu tarafından belirlenen Korona virüs salgını önlemleri kapsamında uzaktan eğitim ile eğitim-öğretimine devam eden yükseköğretim kurumlarının eğitim öğretime devam etmesine karar verildiği için dönem içi sınavlar dahil internet üzerinden gerçekleştirilen tüm eğitim faaliyetleri devam etmektedir.

Ancak, gözetimli ve örgün tüm eğitim öğretim faaliyetleri daha sonra belli olacak ileri bir takvime ertelenmiştir. Ertelenen eğitim-öğretim faaliyetlerinin tarihleri, malumunuz salgının yayılımı ve Ülkemizdeki durumuna göre belirlenecektir. Umudumuz bu salgının en kısa sürede sona ermesi ve normal hayatımıza dönmemizdir.

Bu kapsamda EDİRNE'de gözetimli olarak yapılan FİNAL ve BÜTÜNLEME SINAVLARIMIZ salgın sebebiyle Ülkemizde ve dünyada uygulanan seyahat kısıtları da göz önüne alınarak, daha sonra sizlere duyurulacak bir tarihte yapılmak üzere ERTELENMİŞTİR.

Tüm Öğrencilerimize önemle duyurulur.
Bu içerik 13.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1071 kez okundu.