Ek sınav hakkı duyurusu

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 13 Ekim 2021 tarih ve 76443 sayılı yazısı ile 27 Eylül 2021 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 44. Maddesinin (c) bendinde “……..ancak bu süreler sonunda kayıt olduğu öğretim kurumundan mezun olabilmek için son sınıf öğrencilerine, başarısız oldukları bütün dersler için 2 ek sınav hakkı verilir…” hükmü çerçevesinde alınan karar uyarınca azami süresini dolduranların 31 Ocak 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvurmaları halinde 2 ek sınav hakkından yararlanabileceklerine karar verildiği bildirilmiştir.

Bu kapsamda ek sınav hakkına başvuracak öğrencilerimizin ekteki dilekçeyi doldurarak 31 Ocak 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuza iadeli taahhütlü posta veya kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçe değerlendirmelerinin sonucuna göre ek sınava alınacak olan öğrencilerimize sınav tarihleri web sayfamızdan ilan edilecektir.
Bu içerik 18.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 338 kez okundu.