(GÜNCEL-20 Haziran 2020) YENİ STAJ UYGULAMASI

Değerli Öğrencilerimiz...

Trakya Üniversitesi yönetimi tarafından, ön lisans (3+1 eğitim sistemi uygulayan programlara dahil öğrenciler hariç) ve lisans programlarında (Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık Programları öğrencileri hariç) mezun aşamasında olan öğrencilerin, COVID 19 Salgını dolayısıyla mezuniyetlerinin gecikmemesi için bu yıla veya döneme mahsus olmak kaydıyla, yapacakları söz konusu stajların ödev, simülasyon eğitimi, proje, vaka analizi vb şeklinde yapılmasının, mezun aşamasında olmayan öğrencilerin yapacakları zorunlu stajların ise ileriki zamanlarda yapılabilmesi için birimlerin ilgili kurullarınca değerlendirilmesinin uygun olduğuna karar verilmiştir.

Yüksekokulumuzun uygulayacağı staj şekli LMS üzerinden ( https://lms.trakya.edu.tr ) olacaktır. Staj Uygulaması 15 Haziran 2020 - 10 Temmuz 2020 tarihleri arasında aktif olacak, ilgili Öğretim Elemanınca belirlenmiş olan ödevlerinizi bu süre içinde tamamlayıp sisteme yükleyebilirsiniz.

STAJ UYGULAMASI tanımlanmış Mezun olma ihtimali olan öğrencilerimiz aşağıdaki listede belirtilmiştir.

Resim

* Sadece stajı kalmış öğrencilerimiz için Kullanıcı Adı = Öğrenci No ; Şifre = TC Kimlik olarak tanımlanmıştır.
* Staj Ödev Konuları ilgili Öğretim Elemanı tarafından LMS üzerinden duyurulacaktır.
* Staj listesinde bulunmayan öğrencilerimiz mezuniyet durumunda olmadıkları için stajlarının nasıl gerçekleşeceği ilerleyen dönemlerde tekrar değerlendirilecektir.
* Stajını yapmamış ve mezun olma durumunda olduğunu düşünen ama listede olmayan öğrencilerimiz tuncamyo@trakya.edu.tr adresine başvurularını iletebilir. Durumları incelenip kendilerine bilgi verilecektir.
* Daha önceki dönemlerde stajını yapmış ve stajları kabul olmuş öğrencilerimiz bu sürecin dışındadır.

Siz değerli Öğrencilerimize önemle duyurulur.
Bu içerik 05.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1370 kez okundu.