(GÜNCELLENMİŞ DUYURU) 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVI HAKKINDA

Bütünleme Sınav Giriş Belgesi için tıklayınız…

Yüksekokulumuz bütünleme sınavları 24-25 Ocak 2015 Cumartesi-Pazar tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Tıp Fakültesi Dersliklerinde (Final Sınavlarının yapıldığı binadan farklı bir binada, Öğrenci Yemekhanesi Menza yanı- Amfi Bloğu) yapılacaktır.

BÜTÜNLEME SINAVI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı, Bilgi Yönetimi Programı ve İşletme Yönetimi Programı 2014-2015 Güz Dönemi Bütünleme Sınavları, Akademik Takvimimizde daha önce duyurulduğu üzere 24-25 Ocak 2015 tarihlerinde Edirne’de Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde (kayıtların yapıldığı yerleşke) bulunan Tıp Fakültesi Dersliklerinde (Final Sınavlarının yapıldığı binadan farklı bir binada, Öğrenci Yemekhanesi Menza yanı- Amfi Bloğu) olacaktır.

Final Sınavlarına katılamayan ya da Final Sınavlarında başarısız olan öğrencilerimiz Bütünleme Sınavlarına katılabilirler.

Bütünleme Sınavlarının oturumlarını sorgulamak ve “sınava giriş belgesi” almak için aşağıdaki bağlantıya erişiniz…

Bütünleme Sınav Giriş Belgesi için tıklayınız…

Öğrencilerimizin her bir oturum için ayrı ayrı “sınav giriş belgesi” almaları gerekmektedir.

Final sınavlarının oturumlarında olduğu gibi, bütünleme sınavları da 24/01/2015 Cumartesi ve 25/01/2015 Pazar günleri 4 oturum olarak yapılacaktır. Öğrencilerimiz bütünleme sınavına girecekleri derslere göre oturumlara katılacaktır. Sınavların farklı oturumlara kaydırılması mümkün değildir.

Öğrencilerimize dağıtılan Soru Kitapçıklarında, oturuma ait tüm derslerin soruları yer almaktadır. Ancak öğrenci, kendisi için özel hazırlanmış olan optik cevap kâğıdında belirtilen derslere ait soruları yanıtlamalı ve cevap kâğıdında ilgili alana işaretleyerek kodlamalıdır. Örneğin; I. Oturumda soru kitapçığında 6 derse ait sınav sorusu olabilir. Ancak öğrenci, o oturumda 3 dersten sınava giriyorsa, cevap kâğıdında sadece 3 ders belirtilmiştir. Dolayısı ile öğrenci soru kitapçığındaki sadece kendisine ait 3 dersin sorularını çözmeli ve cevap kâğıdına işaretlemelidir.

Başarılar dileriz.
Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Bu içerik 22.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1932 kez okundu.