Kurumsal e-posta ve şifre bilgileri hakkında…

Yüksekokulumuza 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz, danışman bilgilerini, transkriptlerini ve dönem içi notlarını görebileceği, ders seçimlerini yapabileceği ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (https://obs.trakya.edu.tr/ )’ne giriş için, öğrenci numarasını ve şifre olarak TC kimlik numarasını kullanacaklardır.  

 Öğrenci Numarasını öğrenmek için giriş yapabilirsiniz….

Ayrıca yüksekokulumuz derslerinin uzaktan öğretim olarak verildiği LMS sistemine erişimde, yerleşke içerisinde internet erişiminde (wi-fi) ve e-posta iletişiminde kullanılacak e-posta ve şifre bilgileri için de aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz… (Üniversitemiz kurumsal e-postaları standart olarak adsoyad@trakya.edu.tr  şeklinde yaratılmaktadır. (aynı isimde tanımlanmış kullanıcı varsa 1, 2 v.s. eklenmektedir.) Standart e-posta şifreleri de ilk kayıt yaptıran öğrencilerimiz için TC Kimlik Numaralarıdır.

E-posta bilgileri için giriş yapabilirsiniz…  

Bu yıl ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerimizin ders seçimi yapmasına gerek yoktur. Danışmanları tarafından ders atamaları gerçekleştirilecektir. LMS sistemi üzerinden dersler yayınlanmaya hazır olduğunda sisteme erişimi anlatan bir duyuru ayrıca yayınlanacaktır.



 

Bu içerik 12.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 758 kez okundu.