Mazeretli Ders Kayıt Yenilemesi

22 Şubat 2021 - 26 Şubat 2021 tarihleri arasında mazeretleri nedeniyle ders kaydını yenileyemeyen ve mazeretli ders kaydı yaptırmak durumunda kalan öğrencilerimizin, mazeretlerini belirten bir dilekçe ile Yüksekokul Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.  Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunun mazeretlerini kabul etmesi durumunda, mazeretli ders kaydını 26 Mart 2021 tarihine kadar yaptırabileceklerdir.

Mazeretli kayıt yaptırdıkları tarihe kadar geçen sürelerde LMS sisteminden ders içeriklerine ulaşamazlar.

Ders kaydını yaptırmayan öğrencilere, uzaktan eğitim uygulamalarının gerçekleştirildiği LMS Sisteminde dersler açılmayacaktır.
Yüksekokulumuz (uzaktan öğretim) öğrencilerinin, öğrenim ücretini (830 TL) ING Bank’ın herhangi bir şubesine elden veya internet bankacılığı ile öğrenci numarasını belirtmek kaydıyla yatırmaları ve dekontlarını tuncamyo@trakya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bu içerik 05.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 410 kez okundu.